Asperges in verse zalm

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de asperges in een kleine pan, doe er een mengsel van kippenbouillon en water bij tot ze net onder staan en kook ze in ± 5 minuten gaar. Laat ze uitlekken. Leg de asperges twee aan twee bij elkaar en wikkel een reepje zalm dicht om het einde van ieder paar asperges (dus 2 reepjes zalm om 2 asperges). Leg ze in een beboterde schaal. Doe voor de saus de eidooiers, het citroensap en zout en cayennepeper in een keukenmachine en voeg, terwijl de machine draait, in een dunne straal de boter toe. Schep de saus over de asperges en laat ze onder de hete grill in ± 1 minuut goudbruin worden.

Asperges in verse zalm is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept