Biefstuk met grill-panade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm sjalotten, in halve ringen 100 gm boter 2 theelepel(s) groene peperkorrels, grof 1 zout 10 zwarte olijven, ontpit, grof gesne; den 5 eetlepel(s) balsamico-azijn 4 dikke biefstukken of entrecotes a; ca. 150 g 2 geroosterde sneetjes witbrood of t; oast 2 eetlepel(s) tijmblaadjes 1 extra nodig: bakplaat Sjalotten in 30 g boter op zacht vuur in ca. 15 minuten lichtbruin bakken. Groene peper, zout en olijven erdoor roeren. Met 3 eetlepels balsami- co-azijn afblussen en apart zetten. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Biefstuk (bij entrecote vetkant met mes regelmatig insnijden) met zout bestrooien en in 30 g boter aan elke kant ca. 2 minuten bakken. Biefstukken op bakplaat leggen. Sjalottenmengsel over biefstukken verdelen. Brood verkruimelen, met tijmblaadjes en zout mengen en ook over biefstukken verdelen. 40 g boter in kleine vlokjes erop leggen. Biefstuk 10 cm onder grill zetten en kruidige korst in 2-3 minuten bruin kleuren. 2 eetlepels balsamico-azijn bij braadvet schenken, aanbaksels losroeren. Saus over borden verdelen en biefstuk erop leggen. Kruidige aardappelpuree erbij serveren. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712628,Kalorio

Biefstuk met grill-panade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvisfilet met panade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panade [soort Dikke Soep]van Langzaam Gegaarde Uien Met Gruy
20-30 min -
Bekijk recept
Biefstuk met grill-panade
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept