Geroosterde karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 flinke ribkarbonades van elk ongeveer 180; gram 4 eetlepels tomatenpesto 125 gram mozzarella wat versgemalen peper en wat grof z; eezout risottorijst houten prikkertjes
Voorbereiding
: Snijd de mozzarella in 4 plakken. Snijd hierna de karbonades met een scherp mes als een envelop in en vul deze met de pesto en een plak mozzarella. Maak de karbonades dicht met een houten prikker. Rooster de karbonades in een grillpan op een niet al te hoog vuur. Ze moeten gelijkmatig gaar en goudbruin worden. Maak nu de risotto volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep de risotto op voorverwarmde borden en plaats de karbonade erop (wel het prikkertje verwijderen!). Serveer bij dit gerecht een lekkere gemengde salade.

Geroosterde karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept