Kalfsschnitzel 'californië'

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gm kalfsschnitzel 1 zout en peper 1 theelepel(s) olie 150 gm perziken (blik) 2 eetlepel(s) witte wijn 1 zure room 1/2 snee toast Strooi wat zout en peper over de schnitzel en bak hem in de olie in een anti-aanbakpan 3 minuten aan elke kant. Stoof de in stukken gesneden perziken in de braadjus met 2 eetlepels witte wijn gedurende 2 minuten en strooi er een klein snufje zout over. Schik de perziken op de schnitzel. Verwarm 1 eetlepel zure room in de pan en giet hem over de perziken. Hierbij de toast. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1

3.01.2003 :Fingerprint : 26450888,459712789,Kalorio

Kalfsschnitzel 'californië' is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ceasar Salade A La Californie
20-30 min -
Bekijk recept
Appel-pastasalade Uit Californie
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Californie
10-20 min -
Bekijk recept
Exotische Vruchten Met Dadels
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept