Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 gele paprika 4 zongedroogde tomaten in olie (pot,; saggi ortaggi) 40 gm boter of margarine 1 zak panklare spinazie (300 g) 2 kalfsoesters (à ca. 125 g) 2 eetlepel(s) kappertjes 1 zout 1 peper Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Zongedroogde tomaten met keukenpapier droogdeppen en in reepjes snijden. In wok of grote pan helft van boter verhitten en paprikablokjes 2 minuten zachtjes bakken. Spinazie toevoegen en al omscheppend in enkele minuten laten slinken en gaar worden. Tomaatreepjes erdoor scheppen. Intussen in koekenpan rest van boter verhitten en kalfsoesters in 3 - 4 minuten per kant rosé bakken. Kalfsoesters uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. Bakvet afblussen met 1 dl water. kappertjes erdoor roeren, jus nog even doorwarmen. Spinazie en kalfsoesters over twee borden verdelen. Bestrooien met zout en peper. Kappertjesjus over vlees scheppen. Lekker met penne. voedingswaarde : 340 kcal p.p. bereidingstijd : 15 minuten bron : Allerhande juni 2002 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.0

8.2002 :Fingerprint : 26450888,459712785,Kalorio

Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsoester met roergebakken spinazie en kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visballetjes met kappertjesjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kappertjesjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witvisfilet met kappertjesjus en gegratineerde venkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept