800 gm kalfsfricandeau 25 gm boter 1 1/2 deciliter runderbouillon 1 zout 1 peper 500 gm krielaardappeltjes 1 doosje maggi gorgonzola saus 2 eetlepel(s) crème fraicheVoorbereiding ca. 20 minuten; Oven 30-40 minutenVoorbereiding : Verhit 25 gram boter en braad de kalfsfricandeau rondom aan. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg het in een braadslede. Blus de pan af met de runderbouillon en schenk dat in de braadslede. Voeg de schone krielaardappeltjes toe. Verwarm de oven voor op 180 øC en braad het vlees in 30-40 minuten ros‚ of meer doorbakken. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de boter door 2 eetlepels crème fraiche. Laat het vlees onder een stuk aluminiumfolie rusten alvorens het in dunne plakken te snijden. Afwerking: Serveer het vlees, de aardappeltjes en de saus apart. Lekker met tuinboontjes (diepvries). Recipe by Feest-special Maggi 2000 Converted by MM_Buster v