Kalfsfricandeau met romige gorgonzolasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

800 gm kalfsfricandeau 25 gm boter 1 1/2 deciliter runderbouillon 1 zout 1 peper 500 gm krielaardappeltjes 1 doosje maggi gorgonzola saus 2 eetlepel(s) crème fraiche
Voorbereiding
ca. 20 minuten; Oven 30-40 minuten
Voorbereiding
: Verhit 25 gram boter en braad de kalfsfricandeau rondom aan. Bestrooi het vlees met zout en peper en leg het in een braadslede. Blus de pan af met de runderbouillon en schenk dat in de braadslede. Voeg de schone krielaardappeltjes toe. Verwarm de oven voor op 180 øC en braad het vlees in 30-40 minuten ros‚ of meer doorbakken. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de boter door 2 eetlepels crème fraiche. Laat het vlees onder een stuk aluminiumfolie rusten alvorens het in dunne plakken te snijden. Afwerking: Serveer het vlees, de aardappeltjes en de saus apart. Lekker met tuinboontjes (diepvries). Recipe by Feest-special Maggi 2000 Converted by MM_Buster v

2.0n. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712782,Kalorio

Kalfsfricandeau met romige gorgonzolasaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept