Babi pangang met saus

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm varkensfricandeau ----Vleeskruiden:---- 2 theelepel(s) gemberpoeder 1 theelepel(s) uienpoeder 1 theelepel(s) knoflookpoeder 3 eetlepel(s) ketjap manis 1 pinch ve-tsin 1 theelepel(s) citroensap 1 zout, peper ----Voor de saus:---- 1 small witte ui 1/2 theelepel(s) knoflookpoeder 1 eetlepel(s) zonnebloemolie 150 deciliter bouillon 2 eetlepel(s) suiker 1 eetlepel(s) droge sherry 1 bl tomatenpuree (70 gr) 1/2 theelepel(s) ve-tsin Maak voor het vlees een Kruidenmix van de kruiden die onder vleeskruiden staan, snijd de fricandeau in blokjes en meng de kruiden er goed door. Bak de blokjes vervolgens zachtbruin en laat het vlees daarna zachtjes bakken tot het gaar is (voeg eventueel wat water toe om droogbakken te voorkomen). Fruit voor de saus het fijngesnipperde uitje met het knoflookpoeder in 1 el zonnebloemolie. Voeg daaraan de andere kruiden en ingredi‰nten toe, laat dit onder goed roeren 5 minuten sudderen en giet daarna de saus over het vlees. Serveer hierbij droge rijst, mie, of mihoen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

24.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712594,Kalorio

Babi pangang met saus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept