Feijoada (braziliaanse stoofschotel)

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

200 gm chorizo 100 gm ontbijtspek 200 gm runderlappen 150 gm varkensfricandeau 2 eetlepel(s) olie 2 uien in stukken 2 geperste teentjes knoflook 1 madame jeanette peper 100 gm blokjes pompoen 1 bakbanaan in blokjes 1 mango in blokjes 2 bl zwarte bonen (a 400 gr), afgespoel; d en uitgelekt 1 het sap van 1 limoen 1 zout, peper Snijd de worst en het vlees in blokjes. Verhit de olie en bak het vlees al omscheppend enkele minuten. Voeg de ui, knoflook, Madame Jeanette en zoveel water toe dat de ingredi‰nten net onder staan. Breng het gerecht Aan de kook en stoof het vlees afgedekt in ca. 2 uur gaar. Voeg de pompoen en banaan toe en stoof ze in ca. 20 minuten gaar. Warm de mango en de bonen mee. Breng op smaak met limoen, zout en peper. Lekker met gefrituurde reepjes zoete aardappel. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

25.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712729,Kalorio

Feijoada (braziliaanse stoofschotel) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Feijoada
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept