Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) olijfolie met knoflook en chilipep; ers (monini) 1 zout 1 (versgemalen) zwarte peper 4 gerookte forelfilets
Voorbereiding
(kan enkele uren van tevoren): Venkel schoonmaken en in piepkleine blokjes snijden. Venkelblokjes in vergiet doen en overgieten met kokend water. Tomaten inkruisen, onderdompelen in kokend water en ontvellen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in kleine blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Enkele takjes dragon voor garnering achterhouden, rest fijn knippen. In kom venkel mengen met tomaat, olijven, dragon, citroensap, olie en zout en peper naar smaak. Venkelsalsa tot gebruik afgedekt op koele plek bewaren. Bereiden: Forelover vier bordjes verdelen. Salsa op forel scheppen, garneren met takjes dragon. Lekker met sneetjes warme ciabatta.
Voorbereiding
ca. 15 minuten Bereiden ca. 5 minuten Prijs p.p. € 4,40 Bevat per eenpersoonsportie 190 kilocalorieën, eiwit 24 g, vet 10 g, koolhydraten 1 g wijncategorie 2 Salice 5alentino Bianco Bron: Allerhande 12-2002 TIP Vervang de dragon eventueel door kervel, of de forel door gerookte palingfilet. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 3

0.1

2.2002 :Fingerprint : 26450888,459712435,Kalorio

Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelfilet met venkel-dragonsalsa
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept