Aardappel-vissalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm aardappelen 1 zout 1 peper 400 gm sperziebonen 1 bosje lente-uitjes 5 kerstomaatjes 8 blaadjes sla 1 gefileerde gestoomde makreel 200 gm sellerysalade 1/8 liter zure room 1 eetlepel(s) gesnipperde selderij 1 eetlepel(s) gesnipperde peterselie 1 eetlepel(s) fijn geknipte bieslook Schil en was de aardappelen en snijd ze in niet te grote stukken. Kook ze gaar in water met zout in 15-20 minuten. Giet ze af en laat ze afkoelen. Maak intussen de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes van ca. 3 cm. Kook de bonen beetgaar in ruim kokend water met zout in 7-10 minuten. Spoel de bonen met koud water af in een vergiet en laat ze uitlekken en afkoelen. Maak de lente-uitjes en de tomaatjes schoon. Snijd de lente-uitjes incl. het groen in smalle ringen en de tomaatjes doormidden. Was en droog de sla. Verdeel het visvlees in kleine stukjes. Schep de sellerysalade, de zure room en de gesnipperde kruiden door elkaar in een grote schaal en voeg peper toe. Schep de aardappelen, sperziebonen, lente-uitjes en makreel door de salade. Bekleed een platte schaal met de slabladeren, schep de salade erop en garneer met de halve tomaatjes. Recipe by MisterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

3.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712390,Kalorio

Aardappel-vissalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept