Gebakken schol met rozijnensaisa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kant-en-klaar gebakken schollen (v; ers of diepvries) 100 gm rozijnen 150 ml sinaasappelsap 1 theelepel(s) tijm 1 theelepel(s) sambal oelek 2 eetlepel(s) fijngeknipte bieslook (of uit de d; iepvries van darégal) 1 zout 1 peper Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de schollen naast elkaar in een wijde ovenschaal en laat ze in de oven in ca. 10-15 minuten heet worden, dek ze eventueel losjes af met aluminiumfolie. Breng in een steelpan de rozijnen met het sinaasappelsap, de tijm, sambal en zout en peper naar smaak aan de kook. Laat dit ca. 5 minuten zachtjes pruttelen en het vocht verdampen. Laat de rozijnen afkoelen tot lauw en schep dan de bieslook erdoor. Leg de schollen op 4 borden en schep de salsa erop. Lekker met gebakken aardappeltjes en gemengde sla. 350 kcal / 1470 kj p.p. Bron: Tijd voor vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0



5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712418,Kalorio

Gebakken schol met rozijnensaisa is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept