Gebakken schol met druivendressing

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 eetlepel(s) bloem 600 gm scholfilet 1 zout 1 peper 100 ml olie 1 portie druivendressing (zie recept; , onder sauzen) 1 keukenpapier Bereiden: Bloem op bord strooien. Scholfilets in lengte halveren, droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper. Vis door bloem wentelen. Overtollige bloem afschudden. In koekenpan olie verhitten en scholfilets in 5 a 6 minuten lichtbruin bakken, halverwege keren. Schol over vier borden verdelen. Naast schol 1 eetlepel dressing scheppen. Rest van dressing apart erbij serveren. Bereiden: ca. 10 minuten Prijs p.p.: f 7,25, € 3,30 Bevat per eenpersoonsportie: 440 kilocalorieên eiwit 30 g - vet 28 g koolhydraten 16 g Wijncategorie: 2 Swartland Chardonnay Bron: Allerhande 11-2001 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0



5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712417,Kalorio

Gebakken schol met druivendressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Druivendressing
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisée met Chaumes en druivendressing
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met rode druiven en gerookte kip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept