Wok Roll Met Kormagarnalen (Foto)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 lente-uitjes 2 tomaten 1 kleine bloemkool 400 g rauwe grote gepelde garnalen (gamba; ´s) conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor korma blo; emkool 1 pak conimex wok rolls 200 g gemengde gewassen sla
Voorbereiding
Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in ringen. Was en snijd de tomaten in blokjes. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en was deze. Kook ze 3 minuten in ruim kokend water (met wat zout of ketjap). Afgieten en laten uitlekken. Snijd de garnalen horizontaal doormidden. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de garnalen 2 minuten. Wok de bloemkoolroosjes 1 minuut mee. Voeg de kruidenpasta en 1,5 dl water toe en laat 2 minuten zachtjes pruttelen. Besprenkel de wok rolls met wat water. Verwarm elke wok roll 20 sec. op 750 watt in de magnetron (1 minuut voor alle wok rolls tegelijk). Of warm ze aan beide kanten op in een hete koekenpan. Leg op elke wok roll blaadjes sla, lente-ui en stukjes tomaat. Verdeel de kormagarnalen met bloemkool erover. Rol ze op en leg ze op 4 borden.

Wok Roll Met Kormagarnalen (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met asperges en serranoham
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept