Garnalencocktail met mango en limoendressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm hollandse garnalen 1 mango 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel(s) versgehakte bieslook (of uit de di; epvries van darégal) ----LIMOENDRESSING---- 1 bekertje (125 ml) crème fraïche 2 eetlepel(s) mayonaise 2 eetlepel(s) limoensap 1 eetlepel(s) droge sherry of witte wijn 1 versgemalen peper 1 blaadjes (veld)sla 1 plakjes citroen Schil de mango. Halveer de vrucht, verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd de stengels bleekselderij in smalle boogjes. Schep de mango, bleekselderij en bieslook door de Hollandse garnalen. Meng voor de dressing crème fraïche, mayonaise, limoensap, sherry en versgemalen peper. Schik de blaadjes sla in coupes. Schep de dressing luchtig door de garnalencocktail, verdeel deze over de sla en gameer met plakjes citroen. Tip: Vervang mango door meloen, nectarine of perzik. 269 kCal/ 1121 kj p.p. Bron: Tijd voor Vis :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450888,459712413,Kalorio

Garnalencocktail met mango en limoendressing is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapjes met roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosrijstsalade met zalm en groenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept