Feestelijke visschotel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm gerookte gefileerde paling 1 zoute haring 1 gefileerde gerookte forel 100 gm gerookte zalm 4 gerookte sprotjes 1 takje dille 1 ui 1 citroen
Voorbereiding
stijd: 15 minuten Lekker met: ijsbergsla Serveer: er volkorenstokbrood bij, knäckebröd of dun roggebrood 1. Leg de vissen naast elkaar op een schotel.

2. Garneer met takjes dille. Pel de ui, snijd die in dunne ringetjes. Snijd de citroen in partjes. Ook de uienringetjes en gele citroenpartjes gebruikt u voor de garnering. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712406,Kalorio

Feestelijke visschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept