Roodbaarsfilet met saffraansaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 eetlepel(s) visfond 4 draadjes saffraan 4 eetlepel(s) olie 4 eetlepel(s) blanke azijn 1 zout 1 peper 2 roodbaarsfilet (of victoriabaars)v; an ca. 200 gr 2 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) dieetmargarine
Voorbereiding
: Breng de fond met de saffraan aan de kook, klop de olie en de azijn er door, breng op smaak met zout en peper.
Voorbereiding
swijze: Halveer de filets in de breedte, meng op een plat bord de bloem met zout en peper door elkaar. Wentel de roodbaarsfilets erdoor en schud de overtollige bloem er af. Verhit de boter in de pan en bak de roodbaars in ongeveer 4/5 minuten lichtbruin, halverwege keren. Verwarm intussen de saus opnieuw. Verdeel de saus op 4 theeschoteltjes en leg de vis hierop. Serveertips: Garneer met een draadje saffraan en een toefje peterselie :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 18.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712521,Kalorio

Roodbaarsfilet met saffraansaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept