Groenteschnitzel Met Roomsaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kilo aardappels (kruimig) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 zak bloemkoolroosjes (350 g) 2 eetlepels boter of margarine 2 schaaltjes tivall groenteschnitzel (a 2 stuks) 1 zakje room-basilicumsaus (43 g) 1/2 zakje verse basilicum (a 25 g) Bereiden Aardappels schillen, halveren, wassen en in ca. 20 minuten met zout gaar koken. Broccoli en bloemkool in ca. 6 minuten beetgaar koken. Boter verhitten en op matig vuur schnitzels ca. 5 minuten bakken, af en toe keren. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Basilicumblaadjes in reepjes snijden en door saus roeren. Schnitzels serveren met roomsaus, aardappels en groenten. Wijnadvies Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen

Groenteschnitzel Met Roomsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvie met ui en groenteschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteschnitzel met roomsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Groenteschnitzel Met Kruidensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept