Faisan de la forestiere

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 geplukte en uitgehangen fazant 1 kruiden uit het bos 1 champignons zoals de hand ze vindt 1 (truffel) 1 peterselie 1 peper, zout 1 rode wijn 1 boter 1 bloem Versnijd de fazant. Veeg de champignons af, snijd ze in gelijke delen, bak ze in hete olie aan en laat ze uitdruipen. Bestrooi de fazantdelen met peper en braad ze aan. Voeg bloem toe, braad verder en meng er bouillon en rode wijn door. Strooi er kruiden en zout over. Laat het geheel lichtjes inkoken en stoof de fazant op zacht vuur of in een warme oven. Neem de fazantdelen dan uit het vocht en houd ze op een hoekje van het fornuis warm. Laat de saus inkoken en voeg de champignons, (eventueel truffel) en kruiden toe. Serveer er gepofte aardappel en kastanjepuree bij.

Faisan de la forestiere is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Filet van fazant à la forestière
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote Forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept

Faisan A La Georgienne
30-60 min -
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept
Faisan de la forestiere
Bekijk recept