Aardappel-garnalensoep met gebakken visblokjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

25 gm boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepel(s) paprikapoeder 750 gm geschilde en in blokjes gesneden a; ardappelen 750 visbouillon of water 200 melk 150 gm geraspte belegen kaas 250 gm gepelde garnalen 1 zout, peper 750 gm in blokjes gesneden schelvis- of k; abeljauwf 4 centiliter bloem 50 olijf- of zonnebloemolie Verhit de boter in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui 3 minuten. Roer de bloem door het uimengsel. Voeg de blokjes aardappel en de visbouillon of het water toe en breng het geheel aan de kook. Zet het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat alles onder nu en dan doorroeren ca. 20 minuten zachtjes koken tot de blokjes aardappel volkomen gaar zijn. Roer de melk, de geraspte kaas en de garnalen door de soep. Maak de soep op smaak met wat zout en peper en laat hhaar nog 10 minuten zachtjes koken. Bak intussen de visblokjes. Bestrooi de blokjes vis met wat zout en peper en wentel ze door de bloem. Verhit de olie in een koekepan, bak hierin de visblokjes rondom lichtbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer de blokjes gebakken vis voorzichtig door de soep en laat alles door en door warm worden. Serveer deze dikke, gebonden soep als complete maaltijd. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712900,Kalorio

Aardappel-garnalensoep met gebakken visblokjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept