Minestronesoep con pesto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 1 small courgette 100 gm sperziebonen 1 bakje champignons 1 eetlepel(s) olie 1 schaaltje bloemkoolroosjes 1 blik tomatenblokjes (netto ca. 400; g) 3 vleesbouillontabletten 150 gm gekookte ham 1/2 potje pesto 1 pot witte bonen (netto ca. 350 g) 100 gm geraspte parmezaanse kaas 1 keukenpapier
Voorbereiding
: Ui pellen en snipperen. Courgette wassen en in stukjes snijden. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. In grote (soep)pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Toevoegen: sperziebonen, champignons, bloemkool, tomatenblokjes, 1 liter water en bouillontabletten. Aan de kook brengen en in ca. 15 minuten zachtjes gaar koken. Haam in reepjes snijden. Pesto, bonen met vocht en ham door de soep roeren en nog ca. 5 minuten zachtjes meewarmen. In vier kommen scheppen en kaas erover strooien. Serveren met stokbrood. Bron: M. Welman :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2



2.0



2.2003 :Fingerprint : 26450889,459713072,Kalorio

Minestronesoep con pesto is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Minestronesoep met tomatencrostini
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Minestronesoep
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minestronesoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse minestronesoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept