Spinazietimbaaltje met wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eieren 1 eierdooier 100 gm spinazie 250 gm diepvriesspinazie 150 gm boter, koude, in klontjes 100 ml slagroom 2 eetlepel(s) azijn 2 eetlepel(s) wijn, witte 1 eetlepel(s) crème fraîche 1 cayennepeper 1 nootmuskaat 1 zout 1 peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02
Voorbereiding
stijd: 29 minuten
Voorbereiding
swijze Benodigde materialen: wit keukenpapier, schone theedoek, een ovenvaste schaal van 1 liter inhoud, magnetronfolie, soufflépotjes, een houten prikker, een glazen litermaat en een bord. 2 min: De spinazieblaadjes wassen en tussen wit keukenpapier of een schone theedoek 1 minuut op vol vermogen verwarmen. 4 min: De diepvriesspinazie in een ovenvaste schaal afgedekt in circa 3 minuten op vol vermogen laten ontdooien. Intussen de soufflépotjes met de spinazie bekleden en ervoor zorgen dat het potje goed met spinazie is bedekt en de spinazie goed over het potje hangt. 8 min: De eieren, eidooier met zout, peper, cayennepeper en nootmuskaat loskloppen en de spinazie met zo min mogelijk vocht erdoor roeren. Het spinaziemengsel over de potjes verdelen en met de overhangende spinazie afdekken. 10 min: De soufflépotjes circa 10 minuten op 70 procent verwarmen. Controleer met een houten prikker of de inhoud gaar is. 5 min: In de litermaat de azijn, wijn en crème fraîche door elkaar roeren en afgedekt in circa 2 minuten aan de kook brengen. De boter klontje voor klontje met een garde erdoor roeren. De timbaaltjes op een bord storten en de saus erover schenken. Direct serveren. Bron: receptenweb.nl :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713137,Kalorio

Spinazietimbaaltje met wijnsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept