Aspergeflan

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 1/2 kg asperges 1 suiker 1 foelie 30 gm boter 175 gm ham 6 eieren 150 ml slagroom 2 theelepel(s) aardappelmeel 125 ml melk 80 gm geraspte emmentaler 1 paneermeel 20 gm boter 1 bieslook Schil de asperges en snijd deze in 3 stukken. Breng water met zout, suiker, foelie en boter aan de kook en laat de asperges hierin 10 minuten zachtjes koken. Laat ze uitlekken. Verwarm de oven voor tot 200 øC. Vet een quichevorm in. Schik de asperges met de reepjes ham in de vorm. Laat 4 rauwe eieren ertussen glijden. Klop de slagroom, 2 eieren en het aardappelmeel door de melk en giet dit over het mengsel. Bestrooi de flan met geraspte kaas, paneermeel en klontjes boter. Zet de vorm gedurende 40 minuten in de oven. Bestrooi de flan met fijngeknipt bieslook en serveer meteen. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

6.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712915,Kalorio

Aspergeflan is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gamba's
0 min
Bekijk recept
Flan Van Asperges En Gedroogde Ganda Ham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Aspergeflan met gerookte zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergeflan met gamba's
0 min
Bekijk recept
Flan Van Asperges En Gedroogde Ganda Ham
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept