Runderbouillon met tomaat en reepjes ijsbergsla

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm rundersoepvlees 2 uien 1 prei 1 rode paprika 1 teentje knoflook 4 takjes peterselie 1 eetlepel(s) tomatenpuree 1 laurierblaadje 1 theelepel(s) tijm 2 tomaten 1 paar blaadjes ijsbergsla Breng het soepvlees in 1 1/2 liter water aan de kook. Schil de uien. Hak de uien, de prei en de paprika fijn. Schuim de bouillon geregeld af. Voeg de paprika, de uien, de prei, de ongepelde knoflook, peterselie, tijm, laurier en de tomatenpuree toe. Laat dit circa 4 uur trekken op laag vuur. Zeef nu alles boven een andere pan door een vochtige theedoek die u in een vergiet legt. Pel nu na in heet water gedompeld te zijn de twee tomaten en snijd het vruchtvlees in zeer kleine stukjes. Ook de ijsbergsla snijdt u in flinter dunne reepjes. Verhit de soep en zorg voor verwarmde borden. Giet de soep over de in het bord gelegde stukjes tomaat en de reepjes ijsbergsla. Serveren met geroosterd brood en kruidenboter. Recipe by MIsterMail :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459713114,Kalorio

Runderbouillon met tomaat en reepjes ijsbergsla is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept