Ansjovis met nootmuskaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

7 ansjovisfilets, goed uitgelekt op; keukenpapier 1 theelepel(s) geraspte nootmuskaat 2 eetlepel(s) fijngehakte munt 1 toostjes of crackertjes 1 wat citroensap De islam is Noord-Afrika binnengekomen in de persoon van Koning Idris I in het jaar 788 na Chr. Hij was met grote haast en ontembare bekeringsdrift uit Bagdad vertrokken. Idris beloofde de plaatselijke bevolking dat zij de vruchten zouden plukken van een beschaafde cultuur - en daar viel ook lekker eten onder. De Fransen kwamen later met hun baguettes en wijn en hebben ongetwijfeld genoten van de Noord-Afrikaanse spijzen - die je tegenwoordig overal tussen Parijs en Marseille kunt terugvinden. Snijd elke ansjovisfilet in 3 stukjes. Meng de nootmuskaat met de munt en wentel elk stukje ansjovisfilet door dit mengsel. Leg elk stukje ansjovisfilet op een toostje of crackertje en bedruppel ze vlak voor het opdienen met wat citroensap. bron : Verandering van Spijs : Een wereldselectie van pittige en kruidige gerechten / Troth Wells :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 15.01.2003 :Fingerprint : 26450889,459712912,Kalorio

Ansjovis met nootmuskaat is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept