Masai mara

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 grote rode paprika’s 500 ml olijfolie 12 teentjes knoflook, in plakjes 150 gm pecannoten, geroosterd 150 gm wittebrood zonder korst, verkruime; ld 1 sap van 4 citroenen 4 theelepel(s) gemalen komijn 4 theelepel(s) suiker 2 theelepel(s) fijngehakte rode pepertjes 1 zout 1 versgemalen rode peper ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Masai mara is een heerlijke spread voor versgebakken brood, met name Roosterkoek, het brood van karnemelkdeeg. De oven op 240 ºC voorverwarmen. De paprika’s halveren en zaad en zaadlijsten verwijderen. De paprikahelften met de hand met wat olijfolie insmeren en met de bolle kant naar boven op een bakplaat leggen. De paprikahelften roosteren tot ze zwart beginnen te worden. Zodra ze enigzins zijn afgekoeld de velletjes verwijderen en het vruchtvlees in repen snijden. De paprikahelften met de knoflook, pecannoten, broodkruim, citroensap, komijn, suiker, gehakte pepertjes en zout en peper naar smaak in een foodprocessor pureren. De resterende olijfolie erbij schenken en de motor laten draaien tot een gladde, glanzende massa ontstaat. Masai mara proeven en met zoveel zout op smaak brengen tot alle uitgesproken smaken herkenbaar zijn. bron : Een culinaire safari door Afrika / Josie Stow :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450889,459713066,Kalorio

Masai mara is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mara Grimm shakshuka (tomatenstoof met ei & venkel)
35 min
Bekijk recept
Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Mara Grimms sabich (pitasandwich met aubergine en ei)
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept