Acht-schattensoep

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

30 gm gedroogde chinese paddestoelen 1 pot gevogeltefond 100 gm kipfilet 100 gm varkensschnitzel 100 gm noorse garnalen 100 gm bamboescheuten (blik) 100 gm spinazieblaadjes 100 gm tahoe 1 eetlepel(s) lichte sojasaus 2 eieren 2 theelepel(s) aardappelzetmeel of ma‹zena 1 peper, zout 1 bosuigroen 1 kroepoek Maak de paddestoelen schoon en week ze. Vul de pot gevogeltefond aan tot 1 liter en breng dit aan de kook. Voeg de in dunne repen gesneden kipfilet, de in dunne repen gesneden varkensschnitzel en de garnalen toe en breng dit al roerend weer aan de kook. Voeg dan de in reepjes gesneden bamboescheuten, de spinazieblaadjes, de in blokjes gesneden tahoe en de sojasaus toe. Klop de eieren los en roer ze bij de soep. Bind de soep eventueel ietsje bij met het losgeroerd aardappelzetmeel of de ma‹zena. Roer een flinke draai peper, wat zout en gesnipperd bosuigroen door de soep en serveer met kroepoek. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

26.01.2002 :Fingerprint : 26450889,459712907,Kalorio

Acht-schattensoep is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker


Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige mosselpakketjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept