Cha shiu ii

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm varkensfricandeau 4 geperste teentjes knoflook 1 ms vijfkruidenpoeder 1 theelepel(s) zout 1/2 theelepel(s) djahe 3 eetlepel(s) ketjap benteng manis 2 eetlepel(s) honing 2 eetlepel(s) rijstwijn 300 deciliter zoetzure saus Droog het vlees en snijd het in vingerbrede repen. Doe alle ingredi‰nten, op de zoetzure saus na, in een vijzel en wrijf ze tot een pasta. Schep het vlees door het mengsel en laat het 1-2 uur marineren. Doe enkele liters water in een braadslee en plaats de slee op de bodem van een oven die tot 225 gr. C is verwarmd. Bestrijk het rooster met wat olie, leg het vlees erop en zet het in het midden van de oven. Keer het vlees na 20 minuten om, bestrijk het met de achtergebleven marinade en laat het nog 20 minuten braden. Maak intussen de saus warm en schenk de helft in een platte schaal, leg het in kleine stukjes gesneden vlees erop en schenk de rest van de saus erover. Dien meteen op. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712675,Kalorio

Cha shiu ii is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Gebakken Garnalen A La Plancha
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese Loempia's (Cha Gio)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Cha Siu *
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cha Gio
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept