Bretons varkensvlees

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

20 gm winterwortel 1 eetlepel(s) mosterd 2 eetlepel(s) magere kwark 2 tenen knoflook 1 eetlepel(s) kappertjes 1 eetlepel(s) kruiden: dille, peterselie, basili; cum, marjolein 400 gm varkenshaas 40 gm boter of margarine 1 zout De winterwortel schoonmaken en raspen. Mosterd, kwark, winterwortel, knoflook, kappertjes en kruiden met elkaar vermengen. De varkenshaas over de lengte opensnijden en vullen met het mengsel, dichtsteken met prikkers. De boter of margarine verhitten en hierin de varkenshaas in ca. 25 minuten gaar braden. Het vlees als het gaar is met zout bestrooien. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 16.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712656,Kalorio

Bretons varkensvlees is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bretons gehaktbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bretons Gehaktbrood
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bretons Gehakt
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Bretons varkensvlees
Bekijk recept