Babi pangang 11

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm hamlappen 2 theelepel(s) djahe 1 theelepel(s) uienpoeder 1 1/2 theelepel(s) knoflookpoeder 3 eetlepel(s) ketjap benteng manis 1 pinch ve-tsin 1 citroensap 1 zout, peper 4 eetlepel(s) zonnebloemolie 1 gesnipperde ui 1/2 kp bouillon 2 eetlepel(s) suiker 100 ml droge sherry 1/2 blikje tomatenpuree 1/2 theelepel(s) ve-tsin Vlees: Snijd het vlees in blokjes en wrijf ze in met een kruidenmengsel, bestaande uit 2 tl djahe, 1 tl uienpoeder, 1 tl knoflookpoeder, 3 el ketjap, een mespuntje ve-tsin, een paar druppel citroensap en wat zout en peper. Bak het vlees in 3 el zonnebloemolie zachtjes bruin en gaar. Voeg zonodig wat water toe om aanbakken te voorkomen. Saus: Fruit de ui met 1/2 tl knoflookpoeder in 1 el zonnebloemolie. Maak een mengsel van 1/2 kopje bouillon, 2 el suiker, 1 el droge sherry, 1/2 blikje tomatenpuree en 1/2 tl ve-tsin. Doe dit bij de ui in de pan en laat 5 minuten pruttelen (goed roeren). Schenk de saus over het vlees. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

5.01.2002 :Fingerprint : 26450888,459712600,Kalorio

Babi pangang 11 is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept