Gevulde rundertartaar

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 kleine uien 400 gm rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 gm margarine 1 5 dl bouillon of water 2 eetlepel(s) tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 porties en maak er platte koekjes van. Verdeel de gehakte uien en het uitgeperste knoflookteentje over 4 tartaartjes. Leg de andere tartaartjes er bovenop en druk beide helften stevig op elkaar zodat de uien op hun plaats blijven. Bak de tartaartjes aan elke kant 4 minuten in de margarine. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Blus de jus met de bouillon of het water en roer de tomatenpuree of ketchup erdoor. Breng de jus op smaak met zout en peper.
Voorbereiding
stijd: 20 minuten Recipe by Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712076,Kalorio

Gevulde rundertartaar is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche bolognese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept