Egyptische spiezen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm runder- of lamsgehakt 1 fijngehakte ui 1 theelepel(s) komijn 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 theelepel(s) majoraan 1 zout 1 peper 2 eetlepel(s) fijngesneden peterselie 2 eetlepel(s) fijngesneden koriander 1 eetlepel(s) fijngesneden mintblaadjes 1/2 rettich 2 tomaten 1 een paar slabladeren 1 pennen om te grillen Meng gehakt, ui, komijn, paprikapoeder, majoraan, peterselie en 1 eetl koriander grondig door elkaar, en laat het 1/2 uur rusten. Vorm met natte handen worstjes van ongeveer 5 cm. Steek 2 worstjes op een pen - naar smaak kan er een schijfje ui of paprika tussen de worstjes. Snijd de tomaten in partjes. Rasp de halve rettich fijn. Meng de tomaten, de rettich, 1 eetl koriander en de mint door elkaar. Doe in een slabak de slabladeren en schep het tomaten-rettichmengsel erop. Rooster de pennen op een ingevette barbecue of onder de grill. Serveer de pennen met de sla en zuurdesembrood of rijst. Recipe by Gordon :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

23.01.2002 :Fingerprint : 26450887,459712028,Kalorio

Egyptische spiezen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met ananas spies
Bekijk recept

Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische Bowl
10-20 min -
Bekijk recept
Ful Medames, Egyptische Bruine Bonen
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Egyptische Aubergineschotel
30-60 min -
Bekijk recept