Marokkaanse couscoussalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

60 gr. couscous 30 gr. kikkererwten uit blik 30 gr. ons erwtjes 1/4 snufje peper 1/2 eetl. rozijnen 2/3 liter groentenbouillon 1 snufje gedroogde peterselie 1 snufje thijm 1 theel. citroensap 1 theel. olijfolie 1/4 eetl. kerriepoeder 1 snufje zwarte peper Roer de warme bouillon door de couscous en dek af. Kook de erwtjes kort en hak de lenteuitjes en peterselie fijn. Meng dit en de rest van de ingeredienten door de couscous. Gekoeld serveren.

Marokkaanse couscoussalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept