Varkensvlees in szechuansaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 bakje shii-takes (100 g) 3 bosuitjes 2 eetlepel(s) olie 400 gm nasi-bamivlees 1 pot szechuan roerbaksaus (360 g, c; onimex) 50 ml medium dry sherry Szechuan roerbaksaus van Conimex is een lekkere pittige saus met knapperige stukjes sperziebonen, babymaïs, paprika en ananas. Szechuan is een westchinese Provincie, die beroemd is door het geraffineerde gebruik van pittige kruiden. Shii-takes schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend in ca. 3 minuten bruin bakken. Shii-takes en bosui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Szechuansaus en sherry erdoorscheppen. Vlees afgedekt in ca. 5 minuten zachtjes gaar sudderen. Serveren met eiermie en sperziebonen. bron : Allerhande 1 februari 1996 :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 1.0



2.2002 :Fingerprint : 26450887,459712282,Kalorio

Varkensvlees in szechuansaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensvlees in szechuansaus
Bekijk recept
Szechuangehaktballen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Szechuan Gehaktballen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept