Tortilla's van een restje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 tortilla's 1 rulgebakken gehakt 1 blikje kidneybonen, uitgelekt en a; fgespoeld 1 blikje maïs, uitgelekt 4 grote tomaten 1 rode paprika 8 eetlepel(s) oude geraspte kaas 1/2 ui 1 teentje knoflook 1 eetlepel(s) suiker 1 eetlepel(s) kruidenazijn 1 theelepel(s) paprikapoeder 1 verse peper 1 zout 1 eetlepel(s) verse koriander, of een halve thee; lepel korianderpoeder 1 eetlepel(s) olie 8 tandenstokers (korte satéprikkers) Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit de in sliezels gesneden ui en de knoflook (geperst) in wat olie. Voeg evt. het gehakt toe. Doe de eetlepel suiker en wijnazijn erbij. En voeg de kruiden, peper en zout toe. Snijd de tomaten in partjes. Doe deze partjes met de uitgelekte maïs en bonen in de pan. Laat het vocht verdampen. Snijd de paprika in blokjes. Haal de pan van het vuur en roer de paprikablokjes door het mengsel. Verdeel het mengsel over de tortilla's. Strooi de kaas erover. Vouw de tortilla tot een rolletje en steek er een of twee tandenstokers door om hem bijeen te houden. Zet de tortilla's in een ingevette schaal een minuut of 10-15 in de oven tot ze goed warm en eventueel iets goudbruin zijn gekleurd. Lekker met een frisse salade van ijsbergsla met avocadoschijfjes, pijnboompitten, honing en wat verkruimelde geitenkaas. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 2

4.0



8.2002 :Fingerprint : 26450887,459712275,Kalorio

Tortilla's van een restje is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado-mango-ijs met kokos en paranoten
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept