Spaanse schelvis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm schelvis- of kabeljauwfilet 1 zout 1 peper 1 witte wijn 1 small ui 1 theelepel(s) margarine 100 gm champignons 2 tomaten 5 olijven (evt. gevuld met paprika) 1 knäckebröd Strooi zout en peper over de vis en giet er 2 eetlepels witte wijn over. Stoof de gehakte ui 5 minuten in de margarine. Voeg de in plakjes gesneden champignons, de klein gesneden tomaten en de in schijfjes gesneden olijven erbij, en strooi wat peper en zout erover. Leg de vis hierop en laat deze in de gesloten pan gaar stoven. Hierbij het knäckebröd. Bron: Mailinglist Dieetinfo :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 13.01.2003 :Fingerprint : 26450887,459712255,Kalorio

Spaanse schelvis is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept