Roodbaars met paprika-tapenade

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 roodbaarsfilets a 150 g 100 gm pimientos (paprika uit blik) 4 ansjovisfilets, grof gehakt 12 zwarte olijven, ontpit, grof gehak; t 1 teentje knoflook, gehakt 1 eetlepel(s) kappertjes 100 ml visfond 3 eetlepel(s) olijfolie 1 versgemalen peper 1 eetlepel(s) boter 500 gm spinazie, geplukt 1 sjalotje, gesnipperd Meng de pimientos met de ansjovis, olijven, knoflook, kappertjes, visfond, 2 el olijfolie en wat versgemalen peper. Bak de visfilets op de huidkant in circa 8 minuten bruin en gaar in de boter. Verhit 1 el olijfolie en zet hierin de spinazie samen met het sjalotje kort aan (30 sec.). Verdeel de spinazie over 4 borden. Leg de filets op de spinazie en geef er de tapenade bij. Serveertip: Geef er rijst bij. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

4.0



2.2002 :Fingerprint : 26450887,459712217,Kalorio

Roodbaars met paprika-tapenade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept