Champignonsaus (zoutarm)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel(s) ongezouten boter 1 eetlepel(s) bloem 100 ml natriumarme vleesbouillon 100 gm champignons ----QUELLE---- 1 - jantenkate erfasst von *rk* 01.0;



4.02 Was de champignons en maak ze schoon. Snijd ze in kleine stukjes. Verhit de helft van de boter in een pan en fruit hierin de champignons. Verhit de rest van de boter in een andere pan. Roer de bloem erdoor en voeg langzaam de bouillon erbij. Breng de saus al roerende aan de kook totdat er een gladde saus ontstaat. Schep er de gefruite champignons door. :Energie : 0 kcal :Quelle : jantenkate :Erfasser : *RK* 01.0



4.02 von :Letzte Aender. :

5.0



4.2002 :Fingerprint : 26450887,459711896,Kalorio

Champignonsaus (zoutarm) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarm witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept
Zalm met groene thee, kokosrijst en misogroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes (zoutarm)
Bekijk recept
Viskoekjes (zoutarm)
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept