Kreeftesaus met mosselen en garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 ansjovisfilets 1 sjalotje 1 pakje kreeftensaus (les sauces, knorr) 3 el tomatenketchup 1 1/2 dl koffieroom 150 g gekookte mosselen 100 g garnalen cayennepeper 10 sprietjes bieslook In zeef boven kom ansjovis laten uitlekken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. In pan 1 el ansjovisolie verhitten. Sjalot ± 2 min. zachtjes bakken. Toevoegen: kreeftensaus, tomatenketchup en koffieroom. Door elkaar roeren. ± 3 min. zachtjes verwarmen. Mosselen, garnalen en ansjovis erdoor roeren. Nog ± 2 min. verwarmen. Op smaak brengen met snufje cayennepeper. In schaal doen. Bieslook erboven fijn knippen. Lekker met spinaziesalade. voedingswaarde : 480 kcal p.p. bereidingstijd : 15 minuten

Kreeftesaus met mosselen en garnalen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeftesaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Krabravioli Met Kreeftesaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester in kreeftesaus
Bekijk recept