- Was en snijd de tomaten in partjes.
- Pel en snijd de uien in ringen.
- Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de stukjes aardappel, de sperzieboontjes en de ui 5 minuten. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en 1 dl yoghurt toe en laat de groenten, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 25-30 minuten gaar worden. Af laten koelen.
- Meng een dressing van de rest van de yoghurt, 1 eetlepel olie en de munt. (Voeg eventueel naar smaak wat zout en peper toe.) - Meng het groentemengsel met de tomatenpartjes en schep de (lauwwarme of koude) Indiase kormasalade in een grote schaal of verdeel over 4 borden. Verdeel de yoghurt-muntdressing over de salade. Op tafel: Zet Conimex Atjar en Mango Chutney op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker met gegrilde kerriekippenpootjes. Lekker anders kan ook: Je krijgt een lekkere variant als je de helft van de aardappels vervangt door 1 uitgelekt blikje kikkererwten of linzen. Warm de kikkererwten of linzen nog ca. 3 minuten mee. Bestrooi de salade met geroosterde amandelen. Bevat per portie: Energie: kcal 400 / eiwitten 11 g / vet 19 g / koolhydraten 45 g Halveer of vermenigvuldig de ingredienten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}