Rijstschotel met varkensvlees en vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm varkenslappen 1 groot blik tomatenpuree 1 chilipoeder 250 gm champignons 1 ketjap manis 1 literblik perziken 1 braad- en grilkruiden 1 knoflookpoeder 1 hot kerrie 1 paprika of paprikapoeder 2 uien Vlees in stukjes snijden en braden. Als het bruin is de champignons toevoegen. Uien en parika erbij doen Daarna kruiden, knoflook, kerrie, tomatenpuree, chilipoeder, ketjap en sap van de perziken toevoegen. Geheel half uur laten sudderen. Eventueel binden met aardappelmeel. Als laatste gesneden perziken erbij en geheel goed doorwarmen. Lekker met rijst. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. : 21.01.2002 :Fingerprint : 26450886,459711661,Kalorio

Rijstschotel met varkensvlees en vruchten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met jus van rode pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstschotel met zeevruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept