Cannelloni met gehakt en spinazie

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

16 rolletjes grand'ltalia cannelloni; (doos a 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g, ah) 3 eetlepels olijfolie 300 gm rundergehakt (ah) 2 pakjes soffritto (tomatensaus, gr; and'italia, a 390 g) 100 gm gemalen belegen kaas (zakje a 150; g,ah) 1 ovenschaal, inhoud 2 liter Bereiden: In grote pan heet water aan de kook brengen en cannelloni ca 3 minuten koken. Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand

4. Ui en knoflook pellen en snipperen. Spinazie fijnsnijden. In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca 5 minuten rul bakken. Spinazie toevoegen en in ca 3 minuten meebakken. Cannelloni vullen met mengsel. In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken. Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken. Kaas erover strooien. Cannelloni in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade
Voorbereiding
stijd ca 30 minuten. Oventijd ca 20 minuten. Bevat per eenpersoonsportie: 635 kilocalorieën, eiwit 28 g, vet 34 g, koolhydraten 52 g Wijncategorie: 6; Roséwijnen. Beamonte Navarra Rosado

Cannelloni met gehakt en spinazie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept