Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gm delverde spaghettini (pak a 500 g) 1 rode ui 2 eetlepel(s) olijfolie 1 blik tomaatblokjes (400 g) 1 sinaasappel 1 eetlepel(s) witte basterdsuiker 1/2 zakje verse koriander (315 g, ah) 2 bakjes zalmsteak (a 2 stuks, ah) Bereiden: Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui zachtjes fruiten. Tomaatblokjes toevoegenen saus in ca 8 minuten laten indikken. Intussen sinaasappel schoonboenen, van schil 2 eetlepels raspen. Sinaasappel uitpersen. Suiker, geraspte sinaasappelschil en koriander toevoegen aan tomatenmengsel en nog ca 2 minuten zachtjes koken. Sap toevoegen en nog ca 5 minuten koken. Saus opsmaak brengen met zout en peper. Zalmsteaks verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spaghettini mengen met saus. Serveren met zalmsteaks. Bevat per eenpersoonsportie: 565 kilocalorieën, eiwit 36 g, vet 18 g, koolhydraten 65 g WIJNCATEGORIE: 2; Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen: Concilio Pinot Grigio Trentino

Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghettini met garnalen en spinazie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteaks met spaghettini
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept