Rabarberijs met port

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm rabarber 3 deciliter suiker 250 ml water 2 eetlepels port 1 eiwit Snijd de rabarber (zonder te schillen) in stukken. Kook rabarber met suiker en water tot het zacht is, ong. 10 minuten. Pureren met staafmixer of blender. Roer port en eiwit erdoor en laat het afkoelen. Maak er als het koud is geworden ijs van met de ijsmachine. Vries het nog even na tot het ijs de gewenste hardheid heeft verkregen (een uur of 2).

Rabarberijs met port is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Rabarberijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept