Exotische vruchtensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 papaya 1 granaatappel 2 kiwi's 4 ramboetans 4 lichees (blik) plus het sap 3 bloedsinaasappel 3 druppel bittere amandel- essence Snijd de papaya door, verwijder de zwarte pitten en de aanhangende velletjes en schil de vrucht zo dun mogelijk. Snijd mooie reepjes van het vruchtvlees. Halveer de granaatappel en haal het vruchtvlees met een lepel uit de harde schil. Schil de kiwi's en snijd er plakjes van. Pel de ramboetans en verwijder de pitten. Pel 2 bloedsinaasappel, snijd er plakken van en verwijder de pitten. Pers de derde uit. Vermeng het sinaasappelap met het sap van de lichees en de amandel-essence. Doe de schoongemaakte en voorbereide vruchten in schaaltjes en schenk er het sap over. Laat de vruchtensalade in de koelkast een paar uur op smaak komen alvorens op te dienen.

Exotische vruchtensalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige vruchtensalade
15 min, voorbereiden 10 min, wachten 15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Exotische vruchtensalade met limoenroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Ananasvelouté met garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Exotische fruitkwark met mangosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept