Cheesecake met bosvruchten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm lange vingers 80 gm suiker 1/2 koffielepelkaneel 120 gm gesmolten boter ----VOOR DE MASCARPONEROOM---- 3 eieren 100 gm suiker 500 gm mascarpone 300 gm gemixte bosvruchten 25 gm gelatineblaadjes 250 ml opgeklopte room
Voorbereiding
Bereid het deeg voor de cheescake: Mix de koekjes, de suiker, de kaneel en de boter. Giet dit mengsel in een diepe taartvorm en laat afkoelen in de koelkast. Voor de mascarponeroom meng je de eieren, de suikerren de mascarpone. Voeg 300 gr gemixte bosvruchten toe. Verwarm zachtjes de gelatineblaadjes in water en meng ze er eveneens onder. Voeg tenslotte de 25 cl opgeklopte room toe. Giet deze bereiding over de cheescake in de taartvorm en zet de vorm gedurende ± 4 uur in de koelkast. Ontvorm de taart en garneer met roosjes slagroom en enkele verse bosvruchten

Cheesecake met bosvruchten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept