Broodje met geitekaassalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 ui 1/2 el margarine 1/6 komkommer 2 radijsjes 2 slabladeren 100 g geitenkaas (feta) 2 el mayonaise 1 tl ketjap manis 2 bruine bolletjes 1 takje peterselie Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten. Ui ± 3 min. zachtjes fruiten. In kommetje scheppen. Laten afkoelen. Komkommer wassen en in 6 plakken snijden. Van radijsjes worteltjes verwijderen en wassen. In plakjes snijden. Slabladeren wassen en uitslaan. Kaas in 4 plakken snijden. In kommetje mayonaise en ketjap door elkaar roeren. Broodjes halveren. Besmeren met mayonaisemengsel. Onderste helften op schaal leggen. Achtereenvolgens erover verdelen: slabladeren, komkommer, kaas, radijs, ui en peterselie. Kapjes er weer op zetten. Lekker met komkommersalade. voedingswaarde : 425 kcal p.p. voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten

Broodje met geitekaassalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Geitekaassalade Met Prei En Umer
0-10 min -
Bekijk recept
Broodje met geitekaassalade
Bekijk recept
Broodje met geitekaassalade
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept