Chocoladerotsjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 zijdevloeipapier 150 gm chocolade 75 gm muesli 25 gm cornflakes Knip bloemvormige cirkeltjes van zijdevloeipapier (hobbyspeciaalzaken) met een e van ca. 15 cm. Smelt 150 g in stukjes gebroken chocolade naar keuze au bain marie (schaaltje in een pannetje kokend water). Schep er 75 g muesli en 25 g cornflakes door. Vorm met 2 lepels bergjes van het mengsel op een stuk bakpapier en laat ze opstijven. Pak elk rotsje in een stukje zijdevloeipapier en draai de bovenkant dicht. Geef de rotsjes cadeau in leuke grote thee of koffiekoppen.

Chocoladerotsjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
Roodfruit-chocoladerotsjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Koffie met witte chocoladeroom
10 min
Bekijk recept
Roodfruit-chocoladerotsjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
chocoladerotsjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept