Pastaschotel met 4 soorten kaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm farfalle of macaroni 1 rode paprika 1 courgette 2 uien 40 gm boter 1/2 lepel mojoraan 100 gm verse roomkaas 150 gm (boeren-) bieslook kaas 150 gm gorgonzola of castello blue 100 gm geraspte kaas 4 eetlepels paneermeel 1 zout, peper Kook farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Oven voor verwarmen op 200 C (stand 4) Uien en paprika in stukejes snijden. Courgette in blokjes snijden. In 25gr boter de uien fruiten (~2 minuten) en vervolgens paprika en courgette meebakken (~3 minuten) en majoraan erover strooien. Vervolgens verse roomkaas erdoor scheppen en al roerende laten smelten. Farfalle afgieten en door groente mengsel scheppen. Korstjes van de bieslook kaas en de gorgonzola snijden en beide in kleine stukjes snijden. Kaasblokjes door Farfalle scheppen. Ovenschaal invetten en farfalle er in doen. Geraspte kaas en paneermeel erover strooien en rest van de boter in klontjes erover verdelen. In circa 25 minuten goudbruin en door en door heet laten worden.

Pastaschotel met 4 soorten kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept