Provençaalse kippenhapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 takje verse basilicum 4 kippenfilets (100 gr elk) 200 g tomaten 3 koffielepels pesto 1/2 koffielepel 'fleur de sel'
Voorbereiding
Was de basilicum en halen de bladjes eraf. Snijd de kippenfilets in de lengte in 2 zodat je 4 fijne lapjes bekomt. Snijd de tomaten in blokjes Leg de kippenlapjes op een velletje plastic folie. Vul de kippenlapjes met een laagje tomaten en een laagje basilicum. Rol de lapjes voorzichtig op en sluit langs alle kanten goed af met de plastic folie. Breng water aan de kook en dompel er de pakketjes in. Laat gedurende 10 minuten koken op een middelmatig vuur. Laat vervolgens de pakketjes uitlekken en verwijder de plastic folie. Snijd de lapjes in kleine schijven. Dien op met de pesto.

Provençaalse kippenhapjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenhapjes "Cajun"
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met gember
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met kerrie en selder
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kippenhapjes met kerrie en selder
0 min
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept