Tjap tjoy met kip en kastanjechampignons

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 g kastanjechampignons 2 paprika's 6 lente-uitjes conimex woksaus five spice conimex wok olie 400 g kipfilet

0.5 zak (250 g) conimex mie (nestjes)
Voorbereiding
: Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken. Maak ondertussen de champignons schoon en halveer ze. Was de paprika´s, halveer ze, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukjes. Was en snijd de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 2 cm. Snijd de kipfilet in reepjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes en de paprikastukjes ca. 5 minuten. Voeg de champignons en de lente-ui toe en wok deze ca. 3 minuten mee. Voeg de mie en naar smaak de woksaus (ca. 10 eetlepels) toe en roerbak nog 1 minuut. Schep de Tjap Tjoy in diepe borden of kommen. Bevat per portie: Energie 538 kcal Eiwitten 36 g Vet 14 g Koolhydraten 67 g Prijs per persoon: ca. € 2,65 Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.

Tjap tjoy met kip en kastanjechampignons is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met tjap tjoy
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vissoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte Tjap Tjoi met sojasaus
0 min
Bekijk recept